Benvolgudes famílies,

Esperem que hàgiu tingut una bona entrada d’any i que tingueu ganes de tornar a reprendre les activitats de Catalanets malgrat que el fred i el temps no hi acompanyin gaire. El segon trimestre de la Catescola ha començat amb molt bon peu, tenim noves cares, nous talleristes i moltes ganes d’aprendre i de compartir estones amb tots vosaltres.

El mes de febrer ja és aquí i amb ell arriba també una de les activitats estrella: el carnestoltes. El celebrarem el dia 19 de febrer al Kino Zukunft am Ostkreuz (Laskerrstraße 5, 10245) amb activitats per a la mainada i un concert a càrrec d’en Dani Ventura. L’activitat tindrà un preu de 5 euros per família que es pagaran en arribar al Zukunft.

Ens trobarem a les 15h i amb l’ajuda dels pares, mares i talleristes vestirem el rei carnestoltes. Si teniu roba vella o accessoris que es puguin cremar, porteu-los. Seguidament, els nens i nenes i també les famílies que ho vulguin, podran mostrar les seves disfresses desfilant per una passarel·la. En acabat, omplirem la panxa i agafarem energia per ballar amb un berenar. Demanem a les famílies que porteu alguna cosa per menjar i compartir, així farem un bon bufet amb coses ben variades. A continuació arriba el plat fort de la festa, el concert d’en Dani Ventura, que ens animarà la celebració amb música i cançons especials per l’ocasió. Finalment, llegirem el testament del rei carnestoltes i ho rematarem, com no podria ser d’altra manera, cremant-lo. Us hi esperem a tots i ens agradarà que vingueu disfressats: petits, mitjans, grans i tothom qui ho desitgi.

Per altra banda, aprofitem el butlletí d’aquest mes de febrer per anunciar una activitat especial de la Catescola que tindrà lloc el dia 12 de març en l’horari habitual dels tallers: una excursió a l’Spectrum, al Museu de la Tècnica de Berlín (Möckernstraße 26, 10963). L’Spectrum és un museu de la ciència on els infants poden tocar i experimentar. L’entrada pels adults val 8€ i els infants hi entren gratuïtament. Ens dividirem en grups segons edats i interessos i descobrirem el museu amb l’ajuda d’alguns pares, que estan disposats a explicar-nos els experiments que veurem.

Després de la visita al museu ens reunirem tots a l’Spielplatz que hi ha al costat i berenarem plegats. L’excursió és oberta a tots els alumnes de la Catescola. Les famílies amb criaturespetites, si no volen fer la visita al museu poden venir més tard a l’Spielplatz per berenar, jugar una mica i fer-la petar. Esperem que el temps ens acompanyi i que puguem passar una tarda de diumenge diferent.

Fins ben aviat, famílies!

La junta de Catalanets

Share This