Us volem recordar que ja tenim tots accés a les dues capses de llibres per a nens i joves que la Central de Préstec del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya ens va donar.

Els trobareu a la biblioteca de Neükolln, Helene-Nathan-Bibliothek.

Per aquells que viviu a prop i hi voleu anar en persona, la zona de nens és una passada. Tenen moltíssims llibres, també en castellà i és molt agradable. Està a dalt de tot del centre comercial Arcaden Neukölln. La parada de metro Rathaus Neukölln de la U7 està just davant, no heu de caminar ni un minut. Us recomanem que agafeu l’ascensor fins a la Planta P4 i allà ho trobareu. L’horari és de dilluns a divendres de les 11h a les 20h, dissabtes de les 10h a les 13h.

Si fa bon temps, podeu anar també a prendre alguna cosa al Klunerkranich que està a dalt de tot pujant per l’última rampa del pàrquing. Té una zona de sorra perquè juguin els nens mentre vosaltres gaudiu de les vistes.

Per aquells que viviu més lluny i no voleu venir de turisme per Neukölln els dissabtes, sempre podeu demanar que portin els llibres a la biblioteca que us quedi més a prop de casa pel ridícul preu d’1€.

I ara que ja arriben les vacances d’estiu i els nens i nenes tenen més temps per llegir, esperem que ho aprofitin i disfrutin molt dels nous llibres en català!

Share This