Hola a tothom!

Esperem que hagueu passat molt bon estiu, hagueu carregat les piles per començar amb energia aquest nou curs!

Des de l’equip de Catalanets e.V. volem informar-vos que s’ha decidit seguir amb els tallers de Catescola de setembre a octubre, ara bé, adaptat a un nou amb format. Paral·lelament seguirem les regulacions i recomanacions de Berlín i Robert Kock Institute a mesura que vagin actualitzant-les. La Catescola començarà el 6 de setembre al Familienzentrum Mehringdamm. Per veure el nou format dels tallers i com apuntar-se llegiu el següent post o baixeu-vos el següent PDF.

Convidem a aquelles famílies que no puguin participar al taller (hi ha places límitades) de trobar-nos tots i totes al spielplatz que hi ha darrera del FamilienZentrum Mehringdamm. D’ aquesta manera ens mantidrem en contacte i continuarem creant xarxa catalana a Berlin, no només dels infants, sinó també dels adults. Les trobades seran els diumenges a les 16:15h, així una vegada s’acabin els tallers de la Catescola, la resta de podran unir-se. Es proposa seguir fent les trobades fins que comenci a fer massa fred i se’n vagi la llum! No oblidem però, que s’haurà de mantenir la distància mínima de seguretat.

Tenim moltes ganes de veure-us a tots i totes!

Share This