Hola famílies,

Aquest curs la Catescola comença el 6 de setembre amb un nou format!

Quan es farà Catescola? De setembre a octubre (per ara) cada diumenge a les 15h (hora de reunir-nos) per començar els tallers a les 15:30h

Lloc: FamilienZentrum de Mehringdamm

Preu: 5 euros per taller

Aquest curs la Catescola serà una mica diferent dels anteriors però es podrà tornar a gaudir dels tallers de música amb l’Aina, de plàstica amb la Júlia i l’hora de contes amb la Marta.

La Catescola se seguirà fent els diumenges al FamilienZentrum de Mehringdamm on ens reunirem a partir de les 15h. Els tallers començaran a les 15.30h, la mitja hora prèvia és per esperar que totes les famílies arribin i segueixin el següent protocol abans de començar: confirmar assistència, rentar mans (infants com adults), treure les sabates (en cas del poliesportiu) i preparar el material (en cas del taller de plàstica).

Organització dels tallers:

  1. Un taller es farà al poliesportiu, on podran entrar com a màxim 11 persones (contant la tallerista 12). En aquest taller hi poden assistir nens i nenes de qualsevol edat, però han d’entrar amb el seu pare o la seva mare. Cada nucli familiar ha de mantenir distància amb els altres nuclis.
  2. El segon taller es farà a l’aula del segon pis. En aquesta classe hi podran entrar 4 nens o nenes, els quals han d’haver nascut a partir del 2016. No poden anar acompanyats del pare o la mare. 

IMPORTANT: per participar als tallers s’ha d’apuntar a la següent llista

A la llista hi ha una columna per classe i per dia: les caselles verdes són les places disponibles. Heu d’escriure el nom dels participants a les que estan buides. Pels tallers del poliesportiu, s’ha d’escriure el nom dels nens/nenes i del pare o mare que els acompanyi (cada nom en una casella diferent). L’equip de la Catescola voldria fer els tallers per tots els infants que formeu part d’aquest projecte; és per aquest motiu que demanem a les famílies de no apuntar-se tots els diumenges i així deixar que tothom pugui participar. 

El preu del taller són 5 EUROS per nen/a.

Al final del trimestre es farà el recompte de quantes classes s’han fet per família i us enviarem un mail o missatge amb la quantitat que haureu de transferir. Cada dimecres de setmana es tancaran les llistes. En cas que no es pugui assistir i no s’hagi avisat amb antelació es cobrarà l’hora de Catescola.

Normes a seguir per entrar al FamilienZentrum:

– Poliesportiu. Max. 12 Persones
– Mantenir distància 1,5m a tot arreu.
– Netejar-se les mans abans i després de l’activitat
– Portar mascareta a les zones comunes (escales, passadissos)
– No es pot portar menjar de casa
– Les escales són massa estretes, per tant, s’ha de pujar un darrera l’altre
– Tot el material del FZ s’ha de netejar després de fer-lo servir

Hem fet un PDF per a que us enrecordeu de com funciona tot i us el pogueu penjar a la nevera 🙂

 

Share This