Veniu a celebrar la Castanyada amb Catalanets!

Aquest any el format de la festa serà una mica diferent que els anys anteriors. No tenim accés a cuina i menjador, així que ho celebrarem al pavelló poliesportiu del Familienzentrum Mehringdamm.

Quan? Diumenge 3 de Novembre de 15 a 17h

On? Familienzentrum Mehringdamm, al pavelló i una aula, al primer i segon pis

Què farem? Els mestres de la Catescola han organitzat una gimcana pels nens de 15h a 16h al pavelló. Després cantarem cançons de la Castanyada i berenarem. Com que aquest any no podem fer el taller de panellets, us demanem a les famílies de portar-ne de fets de casa. Si us plau, si teniu temps i ganes, feu panellets a casa amb les vostres filles/fills; i sinó teniu ni temps ni ganes, doncs porteu alguna cosa per berenar tots junts. Catalanets portarà aigua i sucs pels nens i nenes i moscatell pels adults. Per cert, en el mateix butlletí trobareu una recepta boníssima per fer panellets.

Fins diumenge que ve! Us hi esperem!

 

 

Share This