Va ser un dia genial! Tots els nens i nenes van quedar ben bocabadats en veure aparèixer el pirata Telenatac per Viktoria parc. Però ningú va tenir por en seguir-lo i anar darrera d’ell tota l’estona per ajudar-lo a trobar el que havia perdut. Els nens i nenes van haver de cantar, ballar, pintar, fer relleus, fer de guies dels pares i córrer pel parc darrera del pirata. Al final van aconseguir totes les peces del trencaclosques que els indicava on era l’objecte perdut i després de buscar una estona entre els matolls, el van trobar. El pirata havia perdut el seu lloro! Per sort, hi havia moltes catalanetes i catalanets disposats a tot per trobar-lo! I tant el pirata com el lloro van estar super agraïts.

Moltes gràcies a tots per venir.

I gràcies als mestres i a la Maria Josa per organitzar-ho.

Aquí us deixem un recull de fotos i vídeos.

Share This