Ja portem dos diumenges de Catescola i de moment, han sigut un èxit. Els nens i nenes de Catalanets s’ho han passat d’allò més bé!

Pels pares i mares que acabeu d’assabentar-vos de Catalanets, sapigueu que cada diumenge organitzem activitats en català pels petits (de 3 a 6 anys) i pels “babys” (de 1 a 3 anys).

Fem classes de música, jocs, manualitats i moltes altres activitats per aprendre el català d’una manera didàctica i natural! Per exemple, estem organitzant classes de dansa en català pels últims diumenges de setembre. Les classes dels petits són de 15h a les 17h. I la classe dels babys és de 16h a les 17h. Ens trobem al Familienzentrum Mehringdamm, a l’aula 402 i al pavelló poliesportiu. Trobareu més informació, aquí.

Aquí teniu un recull de fotos del primer dia de Catescola. Vam cantar i escoltar contes, vam conèixer els espais nous del Familienzentrum Mehringdamm on es fan les classes, vam jugar a fora gaudint del bon temps i vam menjar unes galetes i pastissos boníssims! Moltes gràcies a tots els que vau portar algo pel pica-pica!.

Share This