Estem en ple procés de selecció dels relats guanyadors del II Concurs de relats de Catalanets. Una vegada triats, us farem saber qui són els guanyadors. Alhora, treballarem en el repertori de textos que sonaran al segon CD d’audiollibres de Catalanets, la majoria dels quals provindran del concurs de relats.

Per començar a preparar els enregistraments, necessitaríem que us apuntéssiu a la franja o franges horàries que millor us vagi/n per posar veu als contes. Hi haurà dues sessions: els dissabtes 6 d’octubre i 10 de novembre. 

Podeu apuntar-vos a més d’una hora i méxs d’una sessió.

Quan us apunteu, si us plau poseu: NOM DE CONTACTE, NÚMERO DE VEUS, TIPUS DE VEU (nen, nena, etc), MAIL, POSSIBILITAT DE CANTAR/TOCAR INSTRUMENT.

Quan haguem repartit les veus (de mares, pares, nens, nenes, avis, àvies, etc), us enviarem un mail i us direm quin dia i hora us toca.

Moltes gràcies de part de la Junta! Volem agrair-vos l’esforç que heu fet en escriure contes per la canalla i haver tingut paciència amb els nostres problemes tècnics amb l’email. Els nostres fills estaran molt contents d’escoltar uns relats tan originals amb veus noves.

Share This