Galeria de fotos: Sant Joan 2018

Sant Joan al Zukunft am Ostkreuz diumenge 24 de juny: paella a càrrec del mestre Armando, música enllaunada de fons, foguera a la Feuerschale, petards (pocs perquè a Alemanya no en deixen tirar masses si no és Cap d’Any), coca (una!) i taller de castells i assaig de castells amb el grup de Castellers de Berlín. De fons, pel-lícula infantil per als nens més matiners al cinema del Zukunft (Kino Zukunft) i de fons també, però més tard, el partit de la Copa del Món Senegal-Japó amb crits de catalanets encara enfaixats: “Senegaaaaaaaal!”. Un Sant Joan memorable… i el temps, ha aguantat. Un xic de xirimiri les primeres hores… per quedar després amb un cel grisot que amenaçava pluja… però només l’amenaçava.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Sant Joan i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s