Ja tenim els CDs al forn 馃檪 Al final del post hi trobeu la portada, que ha dissenyat la Gal.la Uriol.聽Tots aquells i aquelles que en vulgueu un o m茅s exemplars, feu-nos-ho saber si us plau amb antel.laci贸 per tal que puguem preveure quantes fornades n’hem de fer. Ser脿 un CD doble amb un total de 15 relats.

Per Sant Jordi, que a Berl铆n celebrarem el dissabte 22 d’abril, presentarem oficialment el resultat del projecte audiollibres i tindrem una paradeta amb els CDs, que podreu adquirir per una donaci贸 simb貌lica. Fins llavors, la nostra intenci贸 茅s penjar-ne un petit tast al Canal de Catalanets, e.V. al Youtube… i estem treballant en la possibilitat de descarregar-se els 2 CDs online.

Al marge dels audiollibres, per Sant Jordi tornarem a col.laborar amb el Katalanischer Salon, e.V., de manera que podrem passejar-nos des del mat铆 del 22 d’abril per la parada de llibres que muntaran davant del Literaturhaus, a Charlottenburg, i, despr茅s de dinar, Catalanets, e.V. oferir脿 una nova proposta de la companyia de teatre Rotonda en un Familienzentrum de Charlottenburg, a uns deu minuts a peu del Literaturhaus.

Us n’enviarem m茅s detalls d’aqu铆 a uns dies, per貌 per ara, reserveu-vos el dia 22 d’abril… i feu-nos saber (junta@catalanets.de) quants CDs dobles dels audiollibres voldr铆eu.

Un bon comen莽ament de la primavera, us desitgem des de la Junta de Catalanets!
AudiollibrecatalanetsV

Share This