Ja tenim els CDs al forn 🙂 Al final del post hi trobeu la portada, que ha dissenyat la Gal.la Uriol. Tots aquells i aquelles que en vulgueu un o més exemplars, feu-nos-ho saber si us plau amb antel.lació per tal que puguem preveure quantes fornades n’hem de fer. Serà un CD doble amb un total de 15 relats.

Per Sant Jordi, que a Berlín celebrarem el dissabte 22 d’abril, presentarem oficialment el resultat del projecte audiollibres i tindrem una paradeta amb els CDs, que podreu adquirir per una donació simbòlica. Fins llavors, la nostra intenció és penjar-ne un petit tast al Canal de Catalanets, e.V. al Youtube… i estem treballant en la possibilitat de descarregar-se els 2 CDs online.

Al marge dels audiollibres, per Sant Jordi tornarem a col.laborar amb el Katalanischer Salon, e.V., de manera que podrem passejar-nos des del matí del 22 d’abril per la parada de llibres que muntaran davant del Literaturhaus, a Charlottenburg, i, després de dinar, Catalanets, e.V. oferirà una nova proposta de la companyia de teatre Rotonda en un Familienzentrum de Charlottenburg, a uns deu minuts a peu del Literaturhaus.

Us n’enviarem més detalls d’aquí a uns dies, però per ara, reserveu-vos el dia 22 d’abril… i feu-nos saber (junta@catalanets.de) quants CDs dobles dels audiollibres voldríeu.

Un bon començament de la primavera, us desitgem des de la Junta de Catalanets!
AudiollibrecatalanetsV

Share This