Com han anat les vacances?
Catalanetes i catalanets, ja heu aterrat o esteu a punt d’aterrar a terres alemanes?
Benvinguts al curs 2015-2016!
Després de l’estiu, inaugurarem la temporada d’esplais el 27 de setembre, amb una gimcana per retrobar-nos tots i conèixer els nouvinguts però per aquells que vulgueu anar escalfant motors, el Regenbogenhaus ens proposa dues activitats. Hi esteu tots convidats!

5 Setembre : Trödelmarkt, 13 a 17 h.

El Regenbogenhaus convida a tots els nens, pares i avis a participar al Trödelmarkt que tindrà lloc el dissabte 5 de setembre de 13 a 17 h.. Catalanets tindrà una taula i tots els que vulgueu podeu portar les vostres andròmines i mercadejar una mica.
11 Setembre : Festa 5è aniversari RBH, 15:00 a 19:00 h.

El divendres 11 de setembre, es celebra, al Regenbogenhaus, el cinquè aniversari de gerència de l’associació FiPP. La festa comença a les 15:00 i acaba a les 19:00. Us hi esperem!

Share This