Últim esplai!

Anem acabant la temporada amb l’últim esplai. La setmana que ve anirem de colònies i amb la celebració de Sant Joan, el 27 de Juny, ens acomiadarem fins al curs que ve. Pels que encara estem per terres alemanyes uns quants dies, aquest estiu tenim pensat fer algunes excursions. Ja us ho farem saber.

Aquí teniu el programa pel pròxim diumenge:

De les 13:00 fins a les 14:0- Dinar comunitari
De 14:00 a 17:00 – Esplai
De 17:00 a 17:30 – Berenar i jocs lliures.

A l’esplai farem taller de català i futbol.

Guerra de globus d’aigua: Com que aquest cap de setmana diuen que farà molta calor ens refrescarem amb una bona guerra de globus. Porteu les municions plenes d’aigua de casa amb una bossa de plàstic que al RBH les aixetes són massa gruixudes per omplir els globus.

Share This