Festa d´estiu del Regenbogenhaus i 6a trobada d´esplai

Aquest dissabte 14 de juny del 2014 tindrem esplai tradicional pels petits i els mitjDSC01113ans. Després de fer equilibris per les altures dels castells seguirem sense tocar de peus a terra amb el centre d’interès dels somnis.

Qui vulgui escalfar motors pot participar el divendres 13 de juny a la Festa d’Estiu del Regenbogenhaus on hi haurà diverses activitats. Els catalanets proposem un circuit  amb proves molt divertit, aquest divendres de 15:00 a 18:00.

EsplaiDSC01105

13-14 hDinar comunitari:
cadascú porta la carmanyola de casa i a compartir.

14-15 h — Català per a petits i mitjans:
torna en Roc i la Jordina i segueix malaltona.

Català per a adults, que és una oportunitat d’aprendre  la llengua catalana (oral i escrita). Les classes s’adapten als nivells dels alumnes i es pDSC01096ersonalitzen. Aquest dissabte tenim a la Gemma com a tutora.

15-16 h — Taller de plàstica:
Vinga Enxanetes i brivalls! Aquest esplai parlarem dels somnis. Quin és l’últim somni que recordeu? Com són els vostres somnis? Somieu en blanc i negre o amb colors? Coneixerem els quadres d’uns pintors que es feien dir surrealistes i seguirem experimentant amb les tècniques del collage i el frottage.DSC01098

16-17 h — Berenar, joc lliure i comiat.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Esplai. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s