Estimades famílies:

Us comuniquem que a partir d´avui el grup de catalanets ens hem constituït com a associació, síííí!!! per poder donar llum a tots els projectes infantils que neixin de la comunitat de famíliescatalanetslogo7petit catalanes residents a Berlín. Ha sigut una decisió rumiada que intenta donar respostes i espais a la necessitat de voler oferir als nostres nens un tros de Catalunya a prop del mur. Com a grup portem una trajectòria de cinc anys plens de trobades, activitats, colònies i celebracions i el fet que els nens creixin i tinguin altres necessitats ens fa mirar endavant i veure que com millor podem funcionar és com a grup reconegut, tant pel marc jurídic alemany com pel català. Ser una associació també ens permetrà establir millors col.laboracions amb d’altres.

Des d´aquí també volem fer una crida a tots els que tingueu ganes de col.laborar més activament, l´associació està oberta a tothom!!

la vostra,
catalanets e.V.

Share This