Iniciació a la música, en català

Fa un parell de setmanes vam fer la classe de prova d’iniciació a la música en català, dissabte 2 de novembre a les 11h serà la següent. La intenció és que sigui dos cops al mes. El 2 de novembre és a la Llibreria Echo Bücher (Grüntalerstr. 9 13357, U8 Pankstrasse, S-Bahn Gesundbrunnen), el dia 23 de novembre, també a les 11h, al Regenbogenhaus (Kadinerstr. 9 10243, U5 Frankfurter Tor, Tram M10). Les següents seran el 7 i 21 de desembre.

mime-attachmentA les classes d’iniciació a la música, gaudirem i aprendrem a través de cançons, de l’exploració de sons i instruments, del moviment i l’escolta. Treballarem tot divertint-nos la psicomotricitat, la comunicació, la independència i el vincle entre l’infant i els seus pares. Amb cançons populars, contes i rondalles musicades, ajudarem als nostres fills i filles a practicar el català i a conèixer i celebrar els costums i tradicions catalanes.

Amaia Ruano porta la batuta de les classes.
Més informació, aquí:
www.aulamusical-amaiaruano.weebly.com
www.amaiaruano.weebly.com

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats extraescolars i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s