Enguany hem celebrat el nostre St. Jordi el diumenge 27 d´abril a partir de les 15 hores al Regenbogenhaus.

El programa havia de ser manualitats amb roses de paper, fer el tradicional llibre gegant amb els nens i nenes, conta-contes, jocs, danses i cançons… al jardí del Regenbogenhaus. Però el mal temps i les baixes d’última hora de les famílies que havien de dur el material van fer que el Sant Jordi quedés del tot improvisat… però molt xulo!

Els del RBH ens van cedir el pis de dalt i ens van deixar material que els havia sobrat d’una activitat anterior: vam pintar testos, hi van plantar llavors (ara veurem com creixen als nostres balcons) i vam jugar amb les joguines que hi havia. No ens vam saltar del programa la llegenda de Sant Jordi i conta-contes… i el berenar comú com a comiat. Tots vam marxar a casa ben contents: va ser una tarda rodona!

DSC_1232

Share This