Catalan Global Network

El diara ARA ha engegat aquesta xarxa per tal d´unificar la comunitat catalana resident a l´estranger. D´aquesta manera i a través de la Catalan Global Network, els catalans podem compartir no només idees i experiències, sinó també intercanviar recursos i estratègies.

Com diuen al seu web: “Volem gent implicada de ple en el nou Catalan state of mind, l’estat d’ànim que ens fa mirar endavant, il·lusionats des d’una ambició internacional. Volem que us sentiu lliures de construir la vostra pròpia xarxa de contactes, el vostre espai de debat, el vostre punt de trobada per intercanviar idees, projectes i il·lusions. Aquesta comunitat és vostra: feu-vos-la vostra!”

Doncs bé, us anunciem que Catalanets apareix a la llista d´enllaços de la Catalan Global Network:

http://catalannetwork.ara.cat/enllacos/

En un dels apartats de la Catalan Global Network, hem proposat un projecte que fa temps que tenim en ment: una comunitat virtual de catalanets al món que posi en contacte famílies amb nens catalans que visquin arreu amb l’objectiu de teixir contactes i intercanvis, sobretot lingüístics i culturals. La nostra crida ha tingut una molt bona rebuda… i des de Catalan Global Network s’ha decidit adoptar el projecte i integrar-lo a la xarxa global. Per seguir-ne els detalls, i abans de tenir-la a punt:

http://catalannetwork.ara.cat/topic/contactes-demprenedors-a-sydney/

La cosa ha començat a prendre forma… abans de tenir-ne la web o plataforma, Catalanets al món ha entrat a Facebook per anar fent boca i aplegant mares, pares, nens i nenes catalanets d’arreu. Aquí se’n pot seguir l’actualitat: http://www.facebook.com/pages/Quan-el-catal%C3%A0-%C3%A9s-minoria/212449245562099?ref=ts&fref=ts  

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Catalan Global Network

  1. Marta Garrich ha dit:

    Hola, he mirat de trobar un email on contactar-vos… En qualsevol cas, era per dir-vos que jo que sóc de naturelsa impacient i estic sola davant del perill (no conec a més famílies bilíngües on vivim), he pensat que potser és una tasca massa gran per l’Ara i que entre tots, ells inclosos, podem fer molt més. El cas és que he creat una pàgina al Facebook per trobar-nos tots i començar a caminar des d’alla: Quan el català és minoria. Si us sembla bé, us puc afegir com a administrador… Teniu més recorregut que no pas jo en això de criatures a l’extranger!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s