Colònies a Wandlitz

La sortida a Wandlitz ha sigut tot un èxit d´assistència i sobretot de temps! Hem tingut dos dies de tardor ben assolejats que ens han permès gaudir al cent per cent de l´entorn. L´hostal està situat a peu de llac i tot i que no es pot caminar vorejant el llac, el paissatge dels voltants és ben maco. Vam tenir de tot: pícnic, jocs, cançons, pastís de llimona, migdiades, magdalenes de xocolata, barbacoa, arcs i fletxes… A la nit, vam buscar la lluna amb les lots i llanternes i vam cantar i ballar al ritme de flautes i d´una guitarra rusa. Els únics accidents van ser una febrada, que tal com va arribar va marxar, i dues caigudes lliures des de les lliteres (una més agosarada que l´altre).

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Colònies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s