Inventari i pastís de xocolata

Avui érem pocs catalanets i la veritat és que poc hem cantat. Les mares i el pare han estat molt treballadors i han fet tot l’inventari del material que ens ha regalat en Francesc Puértolas (contes per petits i grans, llibres desplegables, DVD’s de la Maisy, d’en Pingu i de les Tres Bessones) mentres els nens jugaven. Com que s’estava tan bé a fora i erem poquets, ens hem quedat al jardí. Ha vingut una fada des de Köpenick i ens ha portat una bonica maleta blava, on hem guardat tot aquest material, i un pastís de xocolata boníssim, ja que teníem pendent celebrar el seu aniversari! La maleta l’hem guardada al costat de la maleta de la fada catalana. Ara per ara, els catalanets disposen de prop de 50 títols! La Cecília proposava de classificar-los i passar el llistat a ordinador. Si algú s’anima només ha d’endur-se la llibreteta blava.

Anuncis
Anotació | Aquesta entrada s'ha publicat en Maleta de la fada i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Inventari i pastís de xocolata

 1. mfonollosap ha dit:

  Us recomano fer el llistat amb aNobii.

 2. Marta, cal registrar-se i després convidar a la resta que hi anotin coses o com cal fer-ho? http://www.anobii.com/

  • mfonollosap ha dit:

   Sí, cal registrar-se, però ho podeu fer com a grup i qui vulgui pot crear el seu propi compte de manera individual. Jo crec que l’aNobii està molt bé per fer intercanvi de llibres o simplement per dur un registre dels que has llegit, quan ho has fet, si t’han agradat…

   • mfonollosap ha dit:

    Em sembla que no he contestat la teva pregunta.

    A aNobii cada usuari té un registre dels seus llibres, però un llibre pot haver estat comentat i valorat per persones de tot el món. Com a usuari pots fer comentaris públics (ressenyes) i privats. Els públics queden desats en el registre d’aquell llibre i tothom els pot veure.

    A més, també hi ha un sistema per fer comentaris als usuaris de manera desvinculada dels llibres. Per exemple, algú que volgués comentar que tal activitat després del llibre va estar molt bé.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s