Des de la Catescola és un plaer donar-vos la benvinguda a aquest nou curs 2022-2023 i ens fa molta il·lusió comunicar-vos que, aquest proper 18 de setembre tindran lloc les primeres activitats.

Per celebrar l’inici del curs, ens trobarem com sempre al Familienzentrum de Mehringdamm i aquesta vegada, com que realitzarem una sèrie d’activitats conjuntes, començarem tots els grups (petits, mitjans i grans) a les 15:00h. Seguidament farem un petit berenar i organitzarem els grups de treball per al primer trimestre. Així que estaria molt bé que cada família portés alguna cosa per menjar i compartir. Per evitar residus innecessaris, us agrairíem també que cadascú portés el seu plat i el seu got.

Tal i com haureu vist al calendari i per tal que la Catescola pugui seguir en funcionament, ens hem vist obligats a actualitzar els preus de la matrícula. No volem reduir l’oferta d’activitats ni tampoc la freqüència de les trobades i per tant, malgrat que sabem que no és la solució ideal, l’única opció que ens queda és aquesta. A la pàgina web encara no hi veureu els preus actualitzats. Esperem que aquesta mesura sigui de la vostra comprensió.

Dues altres novetats d’aquest proper curs seran la incorporació de nous monitors i monitores i també de nous tallers i noves disciplines. Volem avançar-vos que el calendari del trimestre que rebreu potser l’haurem de modificar les properes setmanes perquè estem pendents que nous talleristes ens confirmin la participació a la Catescola. Com que sabem que a vegades els alumnes més grans de la Catescola se’ls fa feixuc assistir-hi cada diumenge, organitzarem per aquests alumnes i altres nens que ja no veiem regularment activitats que tindran lloc un cop al mes fora de l’horari de la Catescola. La primera d’aquestes activitats tindrà lloc el mes de novembre. Aviat en rebreu més detalls.

En últim lloc, volem recordar-vos que la Catescola, del 7 al 9 d’octubre se’n va de colònies! Durant aquests propers dies, us farem arribar tota la informació necessària per tal de realitzar la inscripció, el pagament i també altres detalls informatius per així començar a preparar les motxilles.

Fins ben aviat! Us esperem a totes i a tots!

 

Share This