El passat diumenge 21 de Juny , Catalanets va celebrar Sant Joan fent coques de Sant Joan tots junts de manera virtual. Van sortir boníssimes. Us deixem un recull d’imatges al final perquè veieu la pinta que feien.

També vam aprofitar per despedir el curs 2019-2020 de la Catescola. Altra vegada, volem agraïr a les educadores: AINA, JÚLIA, MARTA, GINA i AINHOA i la coordinadora MARIA JOSA de part de totes les nenes/nens/mares/pares per ensenyar-nos cançons, manualitats, jocs, psicomotricitat i molt més… fent-nos passar molt bona estona! I moltes gràcies als pares i mares i sobretot, nenes i nens per adaptar-vos a continuar les classes online en aquests últims tres mesos.

Bé, Catalanets e.V. us desitja un molt bon estiu a totes i tots. Esperem que allà on aneu, Catalunya, Berlín o altres llocs, disfruteu molt de les vacances i de l’estiu.

Ens veiem al Setembre. Ja us informarem de les dates de la Catescola i de les festes i altres esdeveniments més endavant.

Cuideu-vos molt i fins ben aviat

Share This