Gràcies a tots per venir a celebrar Carnestoltes amb Catalanets e.V.

Aquí trobareu fotos i vídeos de la festa.

Aquest any el rei Carnestoltes portava roba ben colorida i fins i tot tenia mans. Els petits (i no tan petits) van ajudar a vestir-lo i pintar-li la cara. I després del concert, vam cantar la cançó del Carnestoltes fent un cercle al seu voltant, vam llegir el testament i el vam cremar. I va cremar molt i molt bé! Mireu les fotos.

El concert del grup Lali BeGood va ser un èxit. Vam cantar i ballar molt (tot tipus de ritmes) i fins i tot, alguns van poder pujar a l’escenari a ballar amb els músics.

Després del concert i de cremar el rei Carnestoltes, vam endinsar-nos en l’exposició del fotògraf català Jon Juárez. El Jon ens va presentar les imatges i el seu llibre “The heart of the barracks”, resultat del seu treball amb nens refugiats i guineus a Spandau. Molt interessant!

Pels que no vau poder venir, és una llàstima perquè va ser una festassa. Però no patiu que d’aquí poc hi haurà més festes per celebrar.

I gràcies a tots pels pastissos, magdalenes, coques de recapte… i molt més. La taula del berenar feia goig de veure (i de menjar)!

Share This