Aquí us deixem un recull de fotos de la festa per celebrar la Castanyada del passat diumenge 3 de novembre.

Va ser una Castanyada una mica especial perquè aquest any no teníem accés a cuina i no vam poder fer el taller de panellets! Però gairebé totes les famílies en van fer a casa i feia goig veure tans panellets sobre la taula! Mireu les fotos.

El i les “mestres” de la Catescola van organitzar una gimcana pels catalanets molt divertida i entretinguda. També vam passar molta estona posant els caps i fent fotos en el super mural de la Castanyera moderna, que els nens i nenes (i la Júlia, per descomptat) van estar pintant un parell de diumenges abans a la Catescola!  Al final de la festa vam acabar cantant i ballant tots junts cançons de la Castanyada. I en Marrameu no es va perdre detall.

Share This