Us presentem el drac de la Biblioteca Helene-Nathan. Ara és el guardià de tots els llibres de catalanets! A partir del Maig del 2019, tindrem tots accés a les dues capses de llibres per a nens i joves que la Central de Préstec del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya ens va donar. GRÀCIES!

Aquest estiu ens vam posar en contacte amb la Central de Préstec del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i ens van donar dues capses senceres de llibres per a nens i joves en català. Després de poder portar els llibres a Berlín i de segellar-los, per fi els hem pogut dur a la Biblioteca de Neukölln (Helene-Nathan-Bibliothek), on es troben ara tots els llibres en català de Berlín. Primer s’han d’entrar les dates al sistema i després ja es podran agafar. Es calcula que això serà sobre principis de Maig 2019.

Per aquells que viviu a prop i hi voleu anar en persona, la zona de nens és una passada. Tenen moltíssims llibres, també en castellà i és molt agradable. Està a dalt de tot del centre comercial Arcaden Neukölln. La parada de metro Rathaus Neukölln de la U7 està just davant, no heu de caminar ni un minut. Us recomanem que agafeu l’ascensor fins a la Planta P4 i allà ho trobareu. L’horari és de dilluns a divendres de les 11h a les 20h, dissabtes de les 10h a les 13h.

Si fa bo, podeu prendre alguna cosa al Klunerkranich que està a dalt de tot pujant per l’última rampa del pàrquing. Té una zona de sorra per que juguin els nens mentre vosaltres gaudiu de les vistes. També té un fotomatón 😀

Per aquells que viviu més lluny i no voleu venir de turisme per Neukölln els dissabtes, sempre podeu demanar que portin els llibres a la biblioteca que us quedi més a prop de casa pel ridícul preu d’1€.

Esperem que les imatges dels nous llibres us motivin a demanar aquests llibres. Nosaltres intentarem portar-ne més cada any. Si algú té llibres per donar, els de la Biblioteca Helene-Nathan-Bibliothek sempre estan contents d’afegir-los a la col·lecció. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem!

 

Share This