Diumenge 20 de gener al FamilienZentrum Mehringdamm de 15.30 a 17.30 hem organitzat un taller per nens i nenes mitjans i grans (a partir de 6-7 anys). Ens visitarà en Yorgos amb una activitat molt divertida i interesant sobre el mar i els països de la Mediterrània. 

Els objectius del joc són:

  • Veure la Mediterrània com una regió on sempre hi ha hagut relació entre els pobles que l’habiten
  • Ser conscients de tot allò que compartim tots els països de la Mediterrània
  • Aprendre algunes dades bàsiques
  • Fomentar el treball cooperatiu

El joc és tipus ‘Joc de l’Oca´. Els nens i nenes es divideixen en grups i han d’anar avançant tot responent diferent preguntes a les caselles on cauran i superant proves de representació amb mímica. Cada vegada que un grup respon bé, se’ls dona una peça d’un trencaclosques de la Mediterrània. L’objectiu del joc és acabar el trencaclosques entre tots els grups en el temps més curt possible.

Pares i mares de nens i nenes mitjans i grans, vinga, animeu-vos. Encara que plogui o nevi i us faci mandra sortir de casa un diumenge d’hivern a la tarda, aquest joc organitzat per en Yorgos ha estat un èxit en moltes escoles i tots els alumnes en surten meravellats.

Els vostres fills i filles parlaran i aprendran moltes coses de la Mediterrània desde costums i tradicions, llengües, quins països estan o han estat en guerra, sobre els refugiats…

Preu: 10 euros per nen.       15 euros per 2 o més nens

Si teniu temps, repasseu la geografia de la regió Mediterrània abans del taller.

El taller començarà a les 16.00h. Si us plau sigueu puntuals o arribeu una mica abans (entre les 15.30 i les 16.00) per no haver d’explicar el joc 50 vegades i no fer perdre el ritme.

Us hi esperem!!!

Share This