Les classes de Catescola no són mai iguals. Tenim la sort de poder comptar amb un professorat amb formacions molt diverses. I per això podem compaginar classes de música, de plàstica i manualitats, de català i de dansa i moviments. Tot això perquè els petits s’ho passin d’allò més bé aprenent el català i la cultura catalana.

Voleu veure què diuen les professores i professor de la Catescola?

Aina Plans

“Hola, hola! Sóc l’Aina, la professora de música. En les sessions de música tot és possible!! Aprendrem i aprofundirem en les nostres tradicions i cultura mentre cantem, ballem, experimentem i ens coneixem. Unes sessions multisensorials pensades per compartir i enriquir-nos entre tots. Us hi espero!.”

Júlia Doñate

“Hola! Em dic Júlia i sóc de Barcelona. Vinc del món de l’art i de les indústries culturals. A Berlín treballo en una residència d’artistes i a la vegada, també cuido nens i nenes catalans i alemanys! M’agrada veure com els infants expressen i experimenten les seves habilitats de forma artística, i d’aquesta manera tenir uns resultats únics! Espero veure-us a tots ben aviat ;).”

Marta Cunill

“Hola! De periodista he passat a fer Controlling i els diumenges m’encanta poder xerrar català a la Catescola. Aquí parlem en català mentre juguem, mirem les il.lustracions d’un conte o descobrim noves coses. Es tracta que el català que ja saben de forma passiva, diguem, els surti. Fins ben aviat.”

David Aguilera 

Hola! Sóc el David, vinc del sud i aquí a Berlín vaig acabar la formació d’Art Dramàtic iniciada a l’Institut del Teatre de Barcelona. Des de llavors em dedico a l’expressió corporal i a l’esport. L’esport ofereix joc als nens i els permet provar, fet que conforma el camí ideal per a l’aprenentatge. Us hi esperem!.

A part de l’Aina, la Júlia, la Marta i en David, també ens acompanya de tant en tant la Bea Pastallé. La majoria de nens i nenes de la Catescola ja la coneixen (ja que ha sigut professora i coordinadora durant els últims anys) i els encanta escoltar i poder gaudir dels seus contes i activitats.
Share This