Per tots aquells Catalanets que viuen arreu del món, estem construint poc a poc una biblioteca de recursos online per arribar més fàcilment a la cultura catalana. Busqueu dibuixos animats, cançons o contes en català i no sabeu on trobar-ne? Doncs a partir d’ara només cal que visiteu la següent pàgina: http://catalanets.de/recursos-online/ De moment hem afegit:

  • Llistes de dibuixos animats: Les tres bessones, Teo, Cançons del Mic, Contes del Mic, Pepa la porqueta, Els Barrufets, La Bruixa avorrida, Història de Catalunya d’en Dragui.
  • Llistes de cançons i contes: Cançons infantils catalanes, Contes infantils tradicionals, Contes de prínceps i princeses, Cançons de Nadal.

A poc a poc anirem afegint més recursos, no només de vídeos i música, també afegirem recursos de cuina i de plàstica i manualitats. A més a més per cada festa tradicional, prepararem una col·lecció temàtica per a acompanyar la festa. La pròxima serà la Castanyada! Per tant si teniu receptes, llistes de cançons o suggerències de pàgines web amb activitats o manualitats en català que volgueu compartir, si us plau, envieu-nos un mail a hola@catalanets.de. Moltes gràcies. Entre tots, construirem una pàgina de recursos per trobar tot el busquem.  

Share This