S’ha acabat l’estiu i torna a començar l’escola. Nosaltres ens hem estat preparant durant aquestes vacances per presentar-vos tota la feina que hem estat avançant. Esperem que a partir d’ara us resulti més fàcil trobar tota la informació sobre els esdeveniments i oferta cultural i educativa de Catalanets e.V. i que estigueu més motivats que mai per a participar-hi! Nosaltres hi estem!

 

Nova Junta i Col·laboradors

Com totes les coses, hi ha cicles i canvis. Ara ha arribat una nova etapa de Catalanets e.V. amb nous membres de la Junta i nous col·laboradors. Alguns però, són de la junta antiga, com ara la Gemma Terés i la Maria Pous; també la Bea Pastallé, qui es queda com a coordinadora de la Catescola. En Marc Llop ens ajudarà amb les subvencions i amb la transferència de coneixement. 

Tots som pares i mares amb fills catalans vivint a Berlín amb moltes ganes de transmetre als nostres fills la nostra cultura i de compartir amb vosaltres les nostres idees i motivacions. Aquestes són les nostres motivacions principals per dedicar temps a catalanets:

Gemma Terés

“Sense els nou anys amb Catalanets, els meus fills no tindrien el lligam lingüístic i cultural que tenen amb el català, Catalunya i la família que hi viu. Ha estat i és necessari que existeixi aquesta illa-pont cultural a Berlín. S’ho val, tots els esforços, energia i hores de son dedicats.”

Maria Josa Soler

“Una gran oportunitat de transmetre la cultura catalana, des d’un altre punt de vista geogràfic i amb ulls de nen.“

Berta Avila

“Tinc ganes de fer activitats que ajudin a promocionar la meva llengua i cultura. Relacionar-me amb gent catalana i fer que els més petits, tot i estar lluny de Catalunya, puguin sentir la llengua i la cultura com a pròpies.”

Bea Antolin

“És un plaer poder col·laborar en un projecte tan engrescador com Catalanets per què els nostres fills i filles aprenguin la llengua, la cultura i les tradicions catalanes tot formant part d’una comunitat”

Júlia Marí Bernaus

“M’agrada saber que puc tenir accés a la meva cultura a l’estranger i vull fer el que sigui possible perquè els altres també puguin gaudir d’un luxe com aquest.”

Nova Web

Alguns direu “Ja era hora!”, i teníeu raó! Ens feia falta una pàgina web on es pogués trobar tota la informació sobre tot el que organitzem, que fos moderna i sobretot fàcil per a nosaltres de modificar i per a vosaltres de trobar. Hem cercat i trobat solucions i esperem que us agradi.

A partir d’ara podeu trobar tots els esdeveniments en un calendari i us anirem informant a mida que s’apropin les dates de tots els detalls a través de la web, la Newsletter (apunta’t!) i Facebook. També podeu trobar tota la informació sobre la Catescola, els Audiollibres i el servei de Biblioteca. També estem coordinant amb els Castellers per a poder trobar-nos regularment, així que els hi hem dedicat una pàgina.

Per a aquells que vulguin col·laborar amb nosaltres o tinguin un dia generós i vulguin fer una donació, hem fet una pàgina perquè pugueu expressar la vostra generositat 😉

Per als que volen parlar els uns amb els altres, hem fet possible que pugueu apuntar-vos  a l’email comunitari. Us podeu preguntar i oferir tot el que vulgueu – des d’intercanvi de pisos a cangurs. Prova-ho!

Ja sabeu, si ens voleu donar feedback, nosaltres tenim les orelles ben obertes, si voleu col·laborar o fer un donatiu, tenim les mans i butxaques obertes 🙂 I si voleu participar en qualsevol de les activitats que organitzem, ens fareu molt feliços.

Si trobeu coses que no funcionen o que es podrien millorar, si us plau, escriviu-nos un mail a hola@catalanets.de

Share This