Arriba el setembre i torna a començar la Catescola. Aquest any, comencem amb un nou espai, nous horaris i una nova professora de plàstica. Música, treballs manuals, jocs i molt més per aprendre el català d’una manera didàctica i natural!

Els canvis principals d’aquest any són que se celebraran les classes els diumenges a partir de les 15 h al Familienzentrum Mehringdamm a l’aula 402. Tindrem una nova professora de plàstica, però encara no us podem revelar els detalls, arribaran aviat! 🙂

Aquest 2 de setembre a les 15:00h comencem una altra vegada i ens trobarem al “Spielplatz” de darrere del Familienzentrum. És un carrer sense sortida, darrere de Mehringdamm. (Wilhelmshöhe, 10965 Berlín).

L’objectiu d’aquest primer dia és conèixer l’espai i començar a escalfar motors per aquest hivern de Catescola. Farem un berenar i cantarem cançons amb l’Aina, la professora de música. Porteu pica pica per a compartir amb els altres!

 

Per a aquells que us encanta organitzar-vos amb antelació, us avancem les dates en les quals no hi haurà Catescola, les quals estan coordinades amb les dates de festa escolar a Berlín:

 

Herbstferien
Els diumenges 21 i 28 d’octubre i el 4 de novembre 2018.
Recordeu que el 4 de novembre no hi ha Catescola però hi haurà Castanyada.

Nadal
Els diumenges 16, 23 i 30 de desembre 2018 i el 6 de gener 2019.
Recordeu que el 16 de desembre no hi ha Catescola però hi haurà el Tió de Nadal!

Winterferien
Els diumenges 27 de gener, 3 i 10 de febrer 2019.
Recordeu que el 27 de gener hi ha Esplai d’Hivern!

Osterferien
Els diumenges 14 i 21 d’abril 2019.

Últim dia de la Catescola
26 de Maig del 2019.

 

* Llegeix aquest post per a saber quines festes tradicionals i altres activitats organitzarem aquest any. *

 

Si us plau, recordeu portar pica-pica per a fer un berenar tots junts el diumenge 2 de setembre a les 15:00h al Familienzentrum Mehringdamm, al parc infantil de darrere de Familienzentrum, que és el carrer Wilhelmshöhe 10965, Berlin.

Share This