La maleta plena de llibres… bé, les dues maletes plenes de llibres que des de fa un parell d’anys  estan guardades al sòtan del centre infantil i juvenil públic del barri de Friedrichshain (Berlín), RegeIMG_20130628_171754nbogenhaus, finalment es traslladen! Aquests dies hem estat preparant els llibres per poder-los dur al seu nou lloc d’acollida: la biblioteca municipal del barri de Friedrichshain, Pablo Neruda Bibliothek. Cadascun dels llibres de les maletes de Catalanets a Berlín han estat segellats per a què qui els agafi sàpiga que existeix un grup de joc i trobada de nens i nenes que parlen en català a Berlín.

IMG_20130701_122716

Un dia d’aquests hem de transportar-los físicament a la bilblioteca per a què ben aviat es puguin consultar a través del catàleg habitual i qualsevol persona de Berlín, sigui del barri que sigui, pugui endur-se’ls a casa.

Share This